Prtljažnik
Originalna dodatna oprema

Organiziran i zaštićen
prtljažnik

Za vrijeme vožnje se stvari koje se prevoze u prtljažniku znaju prevrnuti ili nekontrolirano gibati. Zato je važno da ih osigurate kako bi ostale na mjestu.

Škoda originalna dodatna oprema nudi širok izbor proizvoda koji štite i organiziraju Vaš prtljažnik.

ŠKODA prtljažnik
SKODA Oprema

Gumeni tepih za prtljažnik

Savršeno se uklapa u prtljažnik Vašeg vozila. Lako periv i otporan na kiseline, robustan i izdržljiv, lako održava Vaš prtljažnik čistim iurednim. Uzdignuti rub sprječava curenje tekućine u prtljažniku.

Plastična kada za prtljažnik

Plastična kada s oznakom modela vozila i širokim rebrima izuzetno je izdržljiva, otporna na kiselinu i pogodna za transport stvari koje mogu zaprljati unutrašnjost prtljažnika, poput prljavih cipela ili biljaka.

Ovisno o modelu vozila može biti opremljena dodatnim poklopcima, kukama za pričvršćivanje i sl. Kadica prtljažnika može se pregraditi pomoću aluminijskih pregrada.

SKODA-Oprema-kada-prtljaznik
ŠKODA dvostrana podloga prtljažnika

Dvostrana podloga za prtljažnik

Svestrana podloga za vaš prtljažnik s dva lica. Tekstilna strana je idealna za prijevoz prtljage koja je čista, dok je gumena strana idealna za prijevoz prljavih i mokrih stvari. Podloga je krojena da se savršeno uklopi u vaš prtljažnik. Uspješno je prošla dugotrajni test izdržljivosti (30.000 km).

Preklopna dvostrana podloga za prtljažnik

Izuzetno praktičan sistem za zaštitu vašeg prtljažnika od oštećenja, kao i za zaštitu vaše odjeće od prljavštine. Dvostrana podloga je prošla test otpornosti na opterećenje, dokazujući svoju vrhunsku kvalitetu. GUMA / TEKSTIL
SKODA prtljaznik

Univerzalni fiksirajući elementi

6V0061104

Set se sastoji od 2 plastična elementa koji s donje strane imaju čičak traku. Idealni pomagači za fiksiranje manjih predmeta u prtljažniku.

ŠKODA originalna oprema
ŠKODA originalna oprema

Pregrada za odvajanje prtljažnog prostora

Pregrada ugrađena između naslona stražnjeg sjedala i krova odvaja putnički prostor od prtljažnika. Jednostavna i brza montaža, bez uporabe alata.

Možda će Vas zanimati: