Dječje sjedalice
Originalna dodatna oprema

Sve ŠKODA originalne dječje sjedalice zadovoljavaju ECE-R44/04 standard

Kako biste svu pažnju posvetili vožnji, važno je znati da su Vaši najmlađi putnici sigurno i udobno smješteni. ŠKODA dječje sjedalice nisu samo u potpunosti prilagođene vozilu – one također zadovoljavaju i najviše standarde u pogledu njihovih ergonomskih svojstava.
ŠKODA ISOFIX BABY SAFE PLUS

Dječja sjedalica
ISOFIX BABY SAFE PLUS

KAT. BR. 1ST019907

Visoka razina zaštite i udobnosti za novorođene bebe i djecu do 15 kg. Sustav ISOFIX osigurava da dječja sjedalica i njezin osnovni okvir budu sigurno pričvršćeni na tijelo vozila. Također se može koristiti u vozilima bez ISOFIX pripreme, gdje se pričvršćuje pomoću sigurnosnog pojasa.

 
ŠKODA ISOFIX DUO PLUS

Dječja sjedalica
ISOFIX DUO PLUS

KAT. BR. DDA000006

Izvrsna razina sigurnosti i udobnosti za djecu od 9 do 18 kg. Položaj sjedenja može se prilagoditi na više načina. Osim ISOFIX sustava, sjedalica se može dodatno osigurati sa sustavom “TopTether” koji sprječava preokretanje sjedalice u slučaju frontalnog sudara.

 
ŠKODA KIDFIX II XP

Dječja sjedalica
KIDFIX II XP

KAT. BR. 000019906L

Siguran i udoban prijevoz djece u dobi od 3 do 12 godina, odnosno 15 do 36 kg. Sjedalica koristi ISOFIX sustav pričvršćivanja. Udobnost putovanja jamče brojne mogućnosti podešavanja visine i nagiba sjedalice, omogućavajući idealan položaj za svako dijete.

 

Zaštitna podloga za sjedalo

KAT. BR. 000019819A

Optimalna zaštita za sjedala. Jednostavna za čišćenje, s praktičnim džepovima koji nude dodatni prostor za pohranu. Može se koristiti s ISOFIX sjedalicama.

  
ŠKODA podloga za djecju sjedalicu
ŠKODA zastita za sjedalo

Organizator za naslon prednjeg sjedala

KAT. BR. 000087571A

Praktičan organizator s mnoštvom praktičnih pretinaca.
Dimenzija: 58 x 65 cm

 
Možda će Vas zanimati: