Proljetna ponuda
Škoda servisa

Pogledajte ponudu originalne dodatne opreme i lifestyle proizvoda po povoljnim cijenama. Odaberite svoje nove ljetne gume iz ponude renomiranih proizvođača Continental i Pirelli.

Krovni držač za bicikle

Siguran način za prijevoz bicikla. Visokokvalitetna izrada, provjerena konstrukcija i jednostavna montaža na osnovne krovne nosače pomoću priloženih držača. Izrađen od aluminija, mogućnost zaključavanja. Maksimalna nosivost: 17 kg.

Osnovni krovni nosači

Škoda originalni krovni nosači su izrađeni od aerodinamičkih aluminijskih profila koji smanjuju utjecaj vjetra i jednostavno se montiraju. Ovisno o modelu, mogu biti opremljeni s protuprovalnim sustavom zaključavanja.

Ponuda vrijedi za modele s tvorničkim uzdužnim nosačima.

Kamera za vožnju unatrag

Kamera se automatski uključuje kad mjenjač stavimo u položaj unatrag i prikazuje udaljenost do zapreke.

1 klik do servisa

Sami odabirete termin posjete servisu koji Vam najviše odgovara, a možete se odlučiti i za zajednički pregled vozila sa servisnim savjetnikom i po potrebi rezervirati zamjensko vozilo.

GUMENI TEPISI

Izrađeni od kvalitetnih materijala, s dodatnim ojačanjem u prostoru za noge. Fiksirani na mjestu pomoću vezivnih točaka na podu vozila. Protuklizna podloga drži stražnje tepihe na mjestu.

PROSTIRKA ZA PRTLJAŽNIK

Izrađena od polietilena, materijala koji je izuzetno otporan na kemijska i mehanička oštećenja. Povišeni rubovi sprječavaju tekućinu da se izlije. Lako održavanje.

Nadogradnja snage punjenja

Aktivirajte funkciju brzog punjenja za svoj model Enyaq iV 60 na 100/120 kW i Enyaq iV 80 na 125 kW maksimalne snage punjenja. To vam omogućuje da u potpunosti iskoristite prednosti brzih punionica. Aktivaciju je potrebno obaviti u ovlaštenom Škoda servisu.
Pragovi
Smart modularni sistem
Sjenilo za sunce

Ljetne gume renomiranih proizvođača

škoda lifestyle

Pogledajte ponudu lifestyle proizvoda koji stilom i kvalitetom opravdano nose oznaku Škoda.

Dobrodošli u
škoda servis

Pogledajte kompletnu proljetnu ponudu na stranicama Škoda servisa.

Sve navedene cijene su neobvezujuće preporučene cijene s uključenim PDV-om izražene u eurima i kunama. Konverzija cijene u kune izvršena je temeljem fiksnog tečaja 7,53450 kuna za 1 euro. Cijene ne uključuju ugradnju, osim ako nije posebno istaknuto.
© Porsche Croatia d.o.o. 2023.